Objectbeveiliging

Waarom objectbeveiliging? 

Inbraak, brand en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Wij Minimaliseren voor u het risico dat u te maken krijgt met een van die drie.  

Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opstellen waarbij de veiligheid van uw object het belangrijkste is. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.  

 

RePo Beveiliging zet vakbekwame beveiligers in voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op maat op. De objectbeveiliger van RePo Beveiliging kan uw bedrijf helpen met de volgende diensten:  

*Toegangscontrole 

*Cameratoezicht 

*Sleutelbeheer 

*Open- en sluitrondes 

*BHV 

 

RePo Beveiliging zet objectbeveiliging in op basis van uw wensen en beveiligingsbehoeften. Ze kunnen ingezet worden tijdens kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk. Wij inventariseren uw wensen en bieden een oplossing op maat. 

  

Toegangscontrole en registratie 

Door toegangscontrole en registratie uit te laten voeren door een beveiliger zorgt u ervoor dat u altijd weet wie er in uw pand aanwezig is. Zo houdt u ongewenste gasten buiten, uiteraard worden gewenste bezoekers gastvrij ontvangen. Door de toegangscontrole heeft u in geval van een calamiteit altijd in beeld hoeveel personen zich in uw pand bevinden.  

 

Sleutelbeheer 

Sleutelbeheer omvat het innemen en uitreiken van belangrijke sleutels. De beveiliger houdt bij wie beschikt over welke sleutel. Zo is het duidelijk wie in de belangrijke, afgesloten ruimtes in uw pand kan komen. In het sleutelplan wordt geïnventariseerd wat de regels zijn over de specifieke sleutels. De beveiliger kan hier vervolgens mee aan de slag om de sleuteluitgifte te beheren, te rapporteren en om te zorgen dat de sleutels tijdig weer ingeleverd worden. U bepaalt de voorwaarden van uw sleutelbeleid en wij voeren het op een juiste manier uit.  

 

Cameratoezicht 

Cameratoezicht is het klassieke beeld van objectbeveiliging. Een beveiliger die vanaf zijn desk het hele pand kan overzien. Via verschillende schermen en camera’s houdt de beveiliger toezicht op alle belangrijke plekken in uw pand. Wanneer er via de camera’s mogelijke gevaren gesignaleerd worden speelt de beveiliger hierop in. De beveiliger bekijkt of de situatie zonder assistentie opgelost kan worden, indien nodig worden de hulpdiensten ingeschakeld. Zo zorgt u voor een veilige omgeving voor uw personeel, bezoekers en pand.  

 

Open- en brand- sluitrondes 

Op afgesproken tijden opent en sluit de beveiliger het gebouw. Hierbij draagt hij zorg voor alle aspecten van het afsluiten. Hij controleert bij opening en sluiting het volledige pand en terrein.  

 

Controlerondes 

Bij open- en sluitrondes controleert de beveiliger het volledige pand en terrein. Naast deze controlerondes kan het ook nodig zijn om op variërende tijden een ronde in te plannen.  

 

BHV 

Alle beveiligers beschikken over een BHV certificaat. Met objectbeveiliging heeft u dus ook te allen tijde een gecertificeerde BHV’er in huis. Onze beveiligers kunnen u helpen met alle aspecten van bedrijfshulpverlening, voor zowel medische zaken als brandveiligheid.  

Gastvrije en effectieve objectbeveiliging 

Objectbeveiligers zijn vaak het eerste aanspreekpunt bij uw bedrijf. Naast het garanderen van de veiligheid van uw personeel en uw pand is het dus van belang dat de beveiliger gastvrij optreedt naar uw bezoekers. De beveiligers bieden een balans tussen gastvrijheid en goede beveiliging.